Onderneming starten Rotterdam

Van statushouder naar ondernemer

Het project Nieuw Perspectief is inmiddels in volle gang. Enthousiaste statushouders worden begeleid bij het opzetten van een eigen onderneming in Rotterdam-Noord. De afgelopen weken hebben ze diverse workshops gevolgd over het opzetten van een ondernemingsplan en bijbehorende onderwerpen, zoals rechtsvormen, verzekeringen en vergunningen in Nederland.

Zo is er nagedacht over de vraag: wat is het doel van mijn onderneming? Wat wil ik ermee bereiken en wie wil ik bereiken? Wat is mijn toegevoegde waarde voor de behoeftes en uitdagingen die mijn toekomstige klanten en/of opdrachtgevers hebben? Deze en diverse andere vragen zijn behandeld om tot een solide bedrijfsplan te komen.

De komende weken zullen ze verdere stappen gaan zetten bij het opzetten van hun eigen bedrijf. Maar eerst: even genieten van een welverdiende kerstvakantie!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *