Stagiair Universiteit Utrecht

Nieuwe stagiair Youth, Education and Society

Deze maand is ons team uitgebreid met een nieuwe stagiair van Universiteit Utrecht. Welkom, Arne! Hij stelt zich graag aan jullie voor:

Mijn naam is Arne, en ik ben deze maand begonnen als stagiair bij Stichting Stimulance. Als student aan de masteropleiding Youth, Education and Society houd ik me veel bezig met opvoed- en jeugdvraagstukken die op dit moment relevant zijn. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat we samen meer kunnen dan alleen, en word ik blij van mensen die hun waarde en kracht (meer) ontdekken of terugvinden. Ik hoop vanuit die kennis en motivatie wat bij te kunnen dragen aan de projecten van Stichting Stimulance. Specifiek ga ik me bezig houden met het onderzoeken en verduurzamen van Weerbaar Opvoeden, en zal ik daarnaast verschillende andere taken op me nemen. In mijn eerste week heb ik al ontdekt dat Stichting Stimulance  een levendige en gemotiveerde club mensen is, en ik heb dan ook veel zin om de komende maanden mee te werken aan de mooie projecten die hier in Rotterdam (e.o.) plaatsvinden. Graag leer ik betrokkenen bij Stichting Stimulance kennen, dus voelt u zich vooral vrij om u aan mij voor te stellen. Wie weet tot ziens!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *