Stagiair Youth, Education and Society

Even voorstellen: Belinda Tano!

Elk jaar verwelkomen we stagiair(e)s van de masteropleiding Youth, Education and Society. Stagiaire Belinda stelt zich graag aan jullie voor:

Hoi allemaal, mijn naam is Belinda en ik ben nu ruim twee maanden stagiaire bij Stichting Stimulance. Dit doe ik vanuit de masteropleiding Youth, Education and Society aan de Universiteit Utrecht. Als student houd ik mij bezig met opvoedgerelateerde vraagstukken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat opvoeden en opgroeien zich niet beperkt tot het individueel gezin, maar dat het een iets is wat we als samenleving dragen. Daarnaast word ik blij van personen die één visie proberen uit te dragen ten aanzien van opvoeding en hiermee een bijdrage leveren aan de Pedagogische Civil Society.  Met deze kennis en motivatie hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de projecten van Stichting Stimulance. Verder zal ik verschillende werkzaamheden op mijn nemen, zoals het accreditatieproces van Weerbaar Opvoeden bij databank Movisie.

Naast mijn stagewerkzaamheden verricht ik onderzoek naar de rol van de opvoedambassadeur en de manier waarop opvoedambassadeurs kunnen samenwerken met andere organisaties in de wijk, zoals het CJG, wijkteams, etc. Deze input wordt gebruikt om het leertraject van de opvoedambassadeurs te verbeteren.

Stichting Stimulance bestaat uit een team van warme personen die mooi werk verrichten. In de komende maanden hoop ik dan ook mee te werken aan de projecten die online  plaatsvinden. Ongeacht dat de bijeenkomsten online plaatsvinden, ontmoet ik graag de betrokkenen bij Stichting Stimulance. Hopelijk tot ziens!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *